top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJankos

Jankos – høy kompetanse

Oppdatert: 14. sep. 2023

Vi er et allsidig og nyskapende mekanisk verksted med stor spennvidde innen bearbeiding av metall. Bedriften har høy kompetanse innen dreiing, fresing, boring og sveising, og tar hånd om alle typer produksjonsoppgaver fra en stadig økende kundemasse.


Hos oss verdsettes engasjement og kreativitet.

Våre kunder

Våre produkter leveres på bestilling til et bredt spekter av kunder i mange bransjer. I vårt kunderegister har vi alt fra smelteverk, boreselskaper og høyteknologibedrifter til havbruksnæring, skips- og småindustri. Allsidigheten er vår styrke, og gjør oss solid mot svingninger i markedet.

Produkter fra oss finnes i over femti land i alle verdensdeler.

Produkter og tjenester

Vi bistår kundene med alt fra tegning til utvikling – fra prototype til forbedring og videreutvikling av eksisterende produkter. Gjennom 3D-modellering optimaliseres produktet sammen med kunden før produksjonsstart. Fra små detaljerte maskinerte komponenter til store sveisede konstruksjoner. Vi foretar montering og serviceoppdrag.

Filosofi og fasiliteter

Hos oss er korte beslutningsveier, rask omstilling og kontinuerlig kompetanseheving en del av hverdagen. Ansatte har stor innflytelse på egen jobbsituasjon, og sammen med digitale løsninger og moderne maskinpark bidrar dette til effektiv produksjonslogistikk og interessante arbeidsdager.

HMS og kvalitet

Helse, miljø og sikkerhet har høy prioritet, og vi er sertifisert innen ISO 9001- og ISO 14001. I tillegg er vi prekvalifisert mot Achilles JQS (offshore) og Achilles Utilities (energibransjen).


Godkjent opplæringsbedrift

Vi er opptatt av å ha godt kvalifiserte medarbeidere. Jankos er godkjent opplæringsbedrift i maskinarbeiderfaget, industrimekanikerfaget og sveisefaget og tar imot lærlinger gjennom Midtnorsk Opplæring. Etter to-årig læretid avholdes fagprøve hos oss.

102 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page